Singalong workshop verwacht

Altijd al eens willen zingen? Gewoon omdat het leuk en gezellig is, je er vrolijk van wordt, je wilt weten of je kunt zingen en bewegen/beleven? Ben je tussen de 16 en 88 jaar jong, kom gezellig een dag met ons mee zingen!

Dutch Pride organiseert een “Singalong” workshop op op nader te bepalen datum voor iedereen die graag eens wil proeven aan “barbershop” zingen.

Deze dag, onder leiding van onze dirigent Lenhard van Ballegooijen, leer je een 4-stemmige song aan. Deze keer is dat ‘Rolling in the deep’ van Adèle. Naast het zingen is er ook tijd om een “performance” aan te leren. Aan het eind van de dag ben je in staat om met het koor samen de hele song met bewegingen te zingen en heb je kennis gemaakt met alle koorleden.

Waar: De Baanbreker, Baden Powellweg 1 in IJsselstein
Starttijd: 10:00 uur (koffie vanaf 09:30 uur)
Eindtijd: ongeveer 16:30 uur
Kosten: € 20,- (incl. koffie, thee en water, eenvoudige lunch, bladmuziek en potlood)

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@dutchpride.nl, met daarin je naam, email, telefoonnummer en geboortedatum.

De verschuldigde kosten kun je overmaken naar Dutch Pride o.v.v. “Singalong” en je naam, rekeningnummer: NL 73 INGB 0008321791. Je kunt ook afrekenen op de dag zelf bij aankomst.

Heb je meer vragen over de “Singalong” workshop? Dan kun je contact opnemen met
Jo van Ballegooijen 06-120 687 10.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.